Skip to content

Contacteer Ons

Heb je vragen, suggesties of feedback? Neem contact met ons op!

We waarderen je betrokkenheid en interesse in DieetWiki.nl. Als je vragen hebt, suggesties wilt delen of feedback wilt geven, staan we klaar om je te helpen. We willen ervoor zorgen dat je een goede ervaring hebt op onze website.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  1. E-mail: Stuur een e-mail naar  [email protected]. We streven ernaar om binnen 24 uur op je bericht te reageren en je van de nodige ondersteuning te voorzien.
  2. Contactformulier: Vul het contactformulier hier onder in. Laat ons weten waarover je vragen of opmerkingen gaan, zodat we je efficiënt kunnen helpen.
  3. Social Media: Volg ons op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Twitter. Stuur ons een bericht of laat een opmerking achter op onze pagina’s. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je berichten en interactie met onze gemeenschap op te bouwen.

Waarvoor kun je contact met ons opnemen?

We staan open voor alle vragen, opmerkingen en suggesties met betrekking tot DieetWiki.nl. Hier zijn enkele redenen waarom je contact met ons zou kunnen opnemen:

  • Als je technische problemen ondervindt met onze website of tools, zoals de ingrediëntvervangingstool.
  • Als je suggesties hebt voor nieuwe functies of inhoud die je graag op onze website wilt zien.
  • Als je vragen hebt over een specifiek recept, dieetvereisten of voedselallergieën.
  • Als je samenwerkingsmogelijkheden wilt bespreken, zoals het delen van je eigen recepten of het schrijven van gastbijdragen voor onze blog.

Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je vragen of zorgen naar tevredenheid op te lossen.

We horen graag van je!

Bij DieetWiki.nl waarderen we jouw feedback en input enorm. Jouw stem helpt ons om onze website voortdurend te verbeteren en beter aan te sluiten bij jouw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons weten hoe we je kunnen helpen.